Година Землі запрошує киян на концерт

У суботу, 26 березня Всесвітній фонд природи WWF, Арт-группа “NEчTO pro” і Офіційний Фан-клуб Майкла Джексона в Україні “MJ’s Planet” запрошують всіх киян на концерт, присвячений всесвітній акції “Година Землі 2011”!

У суботу, 26 березня в 20:30 за місцевим часом люди по всьому світі вимкнуть світло на одну годину – Годину Землі, щоб показати необхідність об’єднаних дій для боротьби зі зміною клімату.

Концерт при свічках, головними гостями якого стануть Дмитро Шуров (pіanoboy) і група “Бахрома”, відбудеться в Центрі Сучасного Мистецтва М17 (вул. Горького 102-104) в 19.00.

Крім виступу музичних колективів Ви побачите візуалізацію поеми про Землю Майкла Джексона, візьмете участь у флеш-мобі зі свічками та матимете змогу поспілкуватися з координатором кампанії Година Землі в Україні, а також гостею концерту та послом Години Землі в Україні Сашою Кольцовою (група “Крихітка”).

Гроші від продажу квитків на концерт (50 грн) будуть направлені Всесвітньому фонду природи на реалізацію кампанії.

Чекаємо Вас на концерті!

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6