Всесвітній День Захисту Клімату в Києві

Зміни клімату – це реальність.
Кожний день бездіяльності та мовчання наближає нас до незворотніх наслідків.
Досить зволікань!

23 листопада, у неділю з 12:00 до 16:30 візьми активну участь у Дні Захисту Клімату.

Стань учасником маштабнішої акції на захист клімату на Контрактовій площі м. Києва. Програма акції включатиме інформаційну виставку про зміни клімату, виставку альтернативних джерел енергії, екоквест, конкурси та льодові скульптури, які демонструватимуть вразливість нашого світу.

Пройди разом з нами театралізованою марш-ходою на захист клімату.

Колона вирушає о 12:00 від Михайлівського собору по вул. Десятинній через Андріївський узвіз до Контрактової площі. Приходь сам і приводь друзів. Учасники у карнавальних костюмах та з плакатами на тему клімату отримають подарунки. Власник найбільш влучного і оригінального плакату чи прапору отримає супер-приз.

В акції візьмуть участь представники громадськості та екоклубів, усі зацікавлені та небайдужі. Учасники колони нестимуть банери, прапори і плакати із закликом до Дій на Захисту Клімату.

0 13:00 на Контрактовій площі розпочинаються різноманітні просвітницькі та розважальні програми, конкурси і перформенси. Кожен зможе знайти для себе щось цікаве і корисне серед запропонованих акцій.

Прес-конференція за участі офіційних осіб розпочнеться в приміщенні Британської Ради о 13:30. Тут учасники зможуть задати свої питання людям, відповідальним за кліматичну політику України.

О 15:00 стартує захоплюючий еко-квест по історичному центру міста. Команди-переможці отримають стильні екологічно-дружні призи. Довідки та попередня реєстрація на еко-квест за телефоном 8 097 144 03 12 (Юля Маклюк).

Найактивніших учасників дійства буде запрошено на Екологічну Вечірку, котра відбудеться в клубі Києво-Могилянської Академії.

Організатори акції:

  • учасники проекту Британської Ради “Європа за безпечний клімат”
  • Агенція подій “АртПоле”.

Партнери акції:

  • Всесвітній фонд природи(WWF)
  • Національний екологічний центр України
  • ЕкоКлуб “Зелена хвиля”
  • Клуб мандрівників “Ukraine Incognita”

Щоб долучитись до акції потрібно зареєструватись надіславши листа на адресу:
inna at ecoclub.kiev.ua або за тел. 80631551932 (контактна особа Інна Дацюк)

Твій Вибір формує Твоє Майбутнє та Майбутнє Твоєї Планети
Не будь байдужим, не зволікай – приєднуйся!!!

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6