Energy City Quest – врятуй планету граючись!

1 березня 2009 року у Львові Британська Рада в Україні організує захоплююче інтелектуальне змагання Energy City Quest. Захід відбуватиметься в рамках проекту «Європа за безпечний клімат», метою якого є інформування молодого покоління про загрози кліматичних змін та шляхи зменшення викидів парникових газів.

Проблема зміни клімату є надзвичайно актуальною сьогодні. Неконтрольовані викиди парникових газів, швидкі темпи споживання природних ресурсів та нераціональне використання енергії поступово спустошують і знищують нашу планету. Прагнучи змінити невтішне становище, Британська Рада в Україні розпочала проект «Європа за безпечний клімат», в рамках якого 1 березня у місті Львові відбуватиметься інтелектуальна гра Energy City Quest.

Energy City Quest – захоплююче змагання, впродовж якого учасники будуть проінформовані про проблеми захисту навколишнього середовища, збереження та раціонального використання енергії у формі цікавих ігрових завдань і неординарних загадок. В ході даного квесту гравцям доведеться повернутися до первісних способів добування тепла, дізнатись та особисто зіткнутись з проблемами довкілля. Дійство відбуватиметься на фоні мальовничих пейзажів міста Лева, що гарантує отримання надзвичайних та незабутніх вражень від гри. На переможців чекатимуть цінні призи від Британської Ради: Енергозберігаючі лампочки, футболки, бандани та екологічні сумки.

Для участі у змаганні потрібно сформувати команду з 3-5 осіб та зареєструватись до 27 лютого за телефоном +38 (063) 278 76 33. Місце старту о 12:00 біля пам‘ятника Данилу Галицькому (м. Львів, Площа Галицька).

Учасникам необхідно мати з собою:

  • лампочку потужністю 60W
  • паличку та дощечку
  • ґудзик з 4-ма нішами
  • телефон з підтримкою SMS та MMS повідомлень
  • цифровий фотоапарат
  • кишенькові гроші

За додатковою інформацією про Energy City Quest звертатись до:

Олени Самсоненко

olena.samsonenko at gmail.com

Телефон: +38 (067) 208 8732

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6