1 хвилина для спасіння світу

1 хвилина для спасіння світуВикористовуйте Ваш творчий потенціал для зміни мислення мільйонів та спасіння світу від глобальної зміни клімату. З нагоди Конференції ООН, яка відбудеться на початку грудня у Копенгагені, оголошено конкурс відео кліпів на тему глобальної зміни клімату. Відео кліп має бути не більше 90 секунд. Переможець отримає приз у 1000 фунтів стерлінгів. Кліпи, які переможуть у конкурсі побачать мільйони людей у всьому світі та будуть транслюватись на конференції ООН в Копенгагені. Також кліпи-переможці будуть показувати в кінотеатрах Великої Британії та в Британському інституті кінематографії.

Кліпи можуть бути виконані в декількох номінаціях: розповідь, анімація, інновація, сатира, фільми режисерів-початківців та професіоналів, наукова фантастика, музичні кліпи та інше. Кінцевий термін подачі заявок 30 жовтня 2009 року.

Більш детальні технічні умови знаходяться за посиланням: http://www.1minutetosavetheworld.com/entry/

Вже надіслані на конкурс кліпи, можна переглянути тут :
http://www.1minutetosavetheworld.com

7-18 грудня 2009 року у Копенгагені відбудеться Конференція Сторін Рамкової Конвенції ООН зі зміни клімату. Світові лідери з 200 країн світу зберуться для того, що прийняти нову угоду щодо зменшення викидів парникових газів, яка прийде на зміну Кіотському протоколу у 2013 році.

За більш детальною інформацією стосовно проблеми зміни клімату звертайтесь до:

Ірина Ставчук
Координатор програми зі зміни клімату
irina.stavchuk at necu.org.ua

або

Христина Рудницька
Координатор програми зі зміни клімату
krudnytska at necu.org.ua

Національній екологічний центр України

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6