«Шлях до енергозбереження в Україні через механізм державного стимулювання в житловому секторі»

forum_effeciency18 листопада 2014 року Національний Екологічний Центр України, Фонд Гайнріха Бьолля, громадська ініціатива «Реанімаційний пакет реформ» та міжфракційне об’єднання «Платформа реформ» провели Форум «Шлях до енергозбереження в житловому секторі через механізм фінансового стимулювання населення».

Предметом обговорення на зустрічі був механізм фінансового стимулювання у вигляді грошових компенсацій чи покриття банківських кредитів енергозбереження в будівлях. Усі присутні експерти були дійсними учасниками підготовки рекомендацій по формуванню механізму державного фінансового стимулювання реалізації проектів енергозбереження в будівлях України.

В ході заходу відбулося продуктивне та прагматичне обговорення та напрацювання елементів програми виходячи з наявних політичних умов, ресурсів та інституційної спроможності органів влади.

У робочій зустрічі експертів взяли участь представники органів виконавчої влади, банківського сектору, виробників будівельних матеріалів та будівельні компанії, представники міжнародних організацій, енергоаудиторські організації, профільні громадські організації.

З матеріалами Форуму можна ознайомитися тут

Широка публічна презентація результатів роботи експертних груп з напрацьованого механізму відбудеться 10 грудня 2014 року.

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6