Переможці конкурсу малих грантів на розробку планів дій з адаптації до змін клімату

Ще раз хочемо подякувати усім, хто надіслав заявки на Конкурс малих грантів на розробку планів дій з адаптації до зміни клімату.

Було не легко обрати лише три організації-виконавця, адже надіслані заявки були дуже різними і охоплювали території та громади, з кожною з яких нам би хотілося попрацювати.

Проте за умовами конкурсу гранти на розробку плану отримують лише три організації, тож члени українські та міжнародні члени журі працювали в поті чола зважуючи всі “за” та “проти”.

Отож, (барабанний дріб) дозвольте привітати:

  • Дніпродзержинську громадську екологічну організацію «Голос Природи» з проектом “Крок назустріч адаптації Дніпродзержинська до зміни клімату”
  • Громадську організацію “Центр регіональних досліджень” з проектом “Розробка плану адаптації сільських громад півдня Бессарабії до наслідків зміни клімату на прикладі с.Орлівка Ренійського району Одеської області”
  • НГО “Громадський інститут охорони природи” з проектом “Як адаптуватися до зміни клімату заради сталого розвитку місцевих громад: план дій в умовах території з високим природоохоронним статусом”.

Вітаємо переможців!

Усім нашим партнерам та зацікавленим організаціям хочемо також нагадати, що даний Конкурс є частиною проекту CFE II (адаптація до зміни клімату). В рамках цього проекту найближчим часом будуть оголошені також:

  • конкурс грантів на підготовку матеріалів для медіа-кампанії з питань адаптації та зменшення вразливості до зміни клімату;
  • тендер на дослідження чинного законодавства та державних нормативних документів, які стосуються адаптації до зміни клімату та розробку пропозицій по них.

Слідкуйте за нашими новинами на сайті НЕЦУ та Робочої групи зі зміни клімату.

З повагою,
координатор проекту з адаптації до змін клімату НЕЦУ
Надія Артем’єва
тел. 097 9020805

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6