Як виглядатиме наш світ за 30 років?

mgid-uma-image-mtvЯк наша планета буде виглядати в 2045 році? Чи зможемо ми і далі насолоджуватися чистою водою, свіжими продуктами та безпечною енергією з відновлюваних джерел? Чи ж навпаки – ми не зможемо пити воду з кранів і будемо спостерігати, як наші діти граються у парку в респіраторах?

Інтерактивне відео-послання від рекламної агенції M&C Saatchi Stockholm та Шведської пенсійної компанії (SPP) Earth2045 – показує яким може стати наше майбутнє.

Відео показує наслідки хороших та поганих повсякденних рішень і наслідки, які вони спричиняють для навколишнього середовища.
Відеосайт дозволяє користувачеві вручну перетягувати повзунок між двома потенційними реальностями – і пейзажі, їжа, новин і модні тренди змінюються з яскравих і обнадійливих – на похмурі і сірі. Навіть міміка акторів фільму змінюється під акомпанемент осучасненої версії Луї Армстронга “What a Wonderful World” (“Який прекрасний цей світ”). Під цей музичний супровід герої відео обмірковують навіть вміст свого холодильника: свіжі овочі чи банан у тюбику на противагу “салату” з пляшки?

Основна думка, що проходить крізь все відео: “Розумний вибір призводить до великих змін”.

Що ж обрати: сталий розвиток чи продовження забруднення?
Переглянути ролик можна за посиланням – http://earth2045.com/

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6