Конкурс малих грантів з адаптації до зміни клімату для місцевих громад

Конкурс малих грантів з адаптації до зміни клімату для місцевих громадНаціональний екологічний центр України оголошує конкурс малих грантів на реалізацію комплексних проектів з адаптації до зміни клімату для місцевих громад в рамках проекту «Climate Forum East II» (CFE II), що реалізується за підтримки ЄС.

До участі у конкурсі запрошуються громадські організації, які мають досвід роботи у напрямку адаптації до зміни клімату або реалізації практичних міні-проектів зі сталого розвитку у співпраці з місцевими громадами.

Очікується, що в рамках проектів буде реалізована наступна діяльність:

1) розроблений локальний план дій з адаптації до зміни клімату для вразливої до зміни клімату громади;

2) реалізований практичний проект (-ти), розроблений на основі рекомендацій локальних планів з адаптації до зміни клімату. Заходи в рамках практичних проектів мають посилювати стійкість цих громад до несприятливих наслідків зміни клімату та/або зменшувати вразливість місцевих екосистем до очікуваних кліматичних умов. Ці заходи мають залишатися ефективними після завершення проекту, тобто особливу увагу буде приділено сталості рішення.

Максимальна сума гранту становить – 380 000 грн.

Проекти мають бути завершені до 31.03.2017 р.

Термін подачі заявок до 10 серпня 2016 року (23.59 за київським часом). Заявки, подані після вищевказаного терміну, не будуть представлені на розгляд конкурсної комісії.

Всі учасники конкурсу, які представили свої пропозиції в межах зазначеного терміну, будуть поінформовані про прийняте рішення після 30 серпня 2016 року.

Детальніше про конкурс.

Аплікаційна форма та форма бюджету.

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6