Кліматичний гороскоп на 2017 рік

piven2017 – рік Червоного Півня. Стихією цього птаха є вогонь – символ стрімкого руху вгору, прагнення до успіху та самовдосконалення. Вогонь – це колосальна життєва енергія, але не варто розмінюватись на дрібниці, тож більше заощаджуйте та використовуйте енергію розумно і Півень оцінить Ваші заслуги сповна!

Рік Червоного Півня – гарний час для пошуку та переходу до альтернатив, особливо в сфері енергетики. В цей рік зірки прихильні до тих, хто стає на шлях поширення та використання відновлюваних джерел енергії.

Пам’ятайте, що Півень полюбляє овочі та зелень, тому аби задобрити його, скоротіть кількість м’яса у своєму раціоні, за це символ року нагородить Вас міцним здоров’ям.

Будьте відкриті для змін та впевнені у собі – добрі наміри обов’язково приведуть до позитивних змін!

Не бійтесь змінити своє оточення на більш дружнє до природи.  Замислюйтесь над величними справами – адже, як пророкують тібетські мудреці та звіти IPCC – клімат змінюється – час діяти! 

Червоний – колір любові, 2017 рік віщає бурхливі стосунки – гаряче має бути в серцях, а не на стовпчиках термометрів!

Що принесе Півень кожному зі знаків зодіаку в 2017 році:

Овен. Для Вас 2017 рік буде сповнений радощів та світла! Тих, хто використовує світлодіодні лампи і не марнує енергію, Півень нагородить достатком і любов’ю – на Вас чекає приємна подорож!

Телець. Півник піклуватиметься про Вас, якщо Ви будете піклуватися про планету 🙂 На Вас чекають благородні справи! Для реалізації будь-яких ідей не забувайте вмикати сонце – нескінченне джерело енергії.

Близнюки. Остерігайтеся марних витрат та слідкуйте за справністю приладів, адже навіть маленька теча може потопити великий корабель. Будьте ощадними і зірки будуть прихильні до Вас.

Рак. За те, що Ви гарно працювали в минулому році, в рік Півня матимете можливість придбати нерухомість. Зверніть особливу увагу на утеплене житло з низьким рівнем споживання енергії!

Лев. Ви завжди даєте людям енергію та наснагу, тож Півень принесе Вам заслужений відпочинок та підзарядить Ваш внутрішній акумулятор.

Діви. Звичка тримати усе під контролем піде Вам на користь – пильно слідкуйте за витратами і не забудьте встановити лічильники в своєму будинку. За це Півень буде прихильний до Вас та принесе успіхи  в кар’єрі та добробут!

Терези. Для Вас 2017 обіцяє бути успішним у багатьох аспектах: він подарує безліч можливостей і багатообіцяючих перспектив. Це буде пов’язано зі змінами в Вас самих: Ви станете більш екологічно свідомими та ініціативними. Варто звернути увагу на кліматичні події року – цілком ймовірно, що деякі з них повністю перевернуть погляди на життя – на Вас чекає успіх!

Скорпіон. 2017 рік буде сповнений приємних справ – на Вас чекає професійне зростання. Півень прихильний до старанних і наполегливих, особливо легко будуть вдаватись проекти пов’язані з запобіганням зміні клімату та енергозбереженням.

Стрілець. Цей рік буде багатим на приємні події та подорожі, але куди б Ви не прямували  – використовуйте екологічні види транспорту.

Козеріг. Саме час задуматись про зменшення Вашого екологічного сліду: обирайте екологічно чисту косметику, миючі засоби, наполегливо працюйте в напрямку зниження рівня забруднення навколишнього середовища та допомагайте іншим вести екологічно свідомий спосіб життя. За це Півень подарує Вам радість, міцне здоров’я та цікаві знайомства.

Водолій. Гарний період, аби змінити старі звички на сталі – ловіть момент! Використання екоторби та велосипеда – змінить ваше життя на краще а сортування сміття зробить Вашу оселю та країну багатшою, як матеріально, так і духовно. У 2017 Півень принесе Вам та Вашим рідним  мир та затишок.

Риби. Наступного року очікуйте збільшення фінансового потоку, але поставтеся дуже серйозно до своїх витрат. Півень любить тих, хто заощаджує та піклується про планету. Тож, під час купівлі нової побутової техніки звертайте увагу на клас енергоспоживання А+ та А++, також час задуматися над придбанням сонячних панелей. Дбайте про довкілля і на Вас обов’язково очікує успіх.

Хай щастить в Новому Році!

Зв’язок з зірками встановлювали кліматичні астрологи: Артем Бараннік, Катерина Мірошніченко, Ольга Лаврик 🙂

Джерело: sweetosvit.org.ua

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6