Конкурс Instagram-фото, присвячений екологічним проблемам в Україні – #eсоokо від Docudays UA

ecooko_websiteЗапрошуємо Вас долучитись до конкурсу, мета якого привернути увагу не лише до загальної проблеми зміни клімату, а й до конкретніших негативних впливів людської діяльності на навколишнє середовище.

Публікуйте власні фото на Instagram-платформу із хештегами #eсоokо та #DocudaysUA роботи (фотографія та супровідний текст), що документують шкідливий вплив людської діяльності на довкілля в Україні та/або показують шляхи вирішення екологічних проблем.

Українська Молодіжна Кліматична Асоціація (УМКА) підтримує ідею проекту та виступає партнером заходу. Не всі знають про наслідки зміни клімату, давайте говорити про проблему мовою фото та цією ж мовою спробуємо показати можливості її вирішення.

Дедлайн подання роботи – 15 лютого 2017 року, 23:59 за східноєвропейським часом.

Хто може подавати заявки
Усі охочі користувачки й користувачі платформи Instagram.

Результати конкурсу.
Відбіркова комісія обере найкращі роботи, які будуть надруковані та виставлені в рамках Docudays UA-2017.
На авторок та авторів фотографій, відібраних для виставки, чекатимуть приємні сюрпризи від команди фестивалю. На закритті фестивалю оголосять переможницю чи переможця конкурсу, які отримають спеціальний приз від партнерів конкурсу. Склад відбіркової комісії буде оприлюднено згодом.

Деталі за посиланням: http://go-umka.us10.list-manage.com/track/click?u=ca8578fed092f6065b7c1f665&id=093f481752&e=e8d35fd005

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6