Набір слухачів на он-лайн курс із міжнародного екологічного права

МБО “Екологія-Право-Людина”(ЕПЛ) оголошує конкурс для відбору слухачів третього он-лайн курсу із міжнародного екологічного права, що триватиме із лютого по травень 2018 року. Навчання починається з 01 лютого 2018 р. і завершується 30 травня 2018 р. Літня школа із залученням міжнародних тренерів – лідерів еколого-правового руху у своїх країнах для випускників курсу планується у Каррпатах на початок липня 2018 р.

Курс 2018 року зосередитсься на таких двох великих темах – горизонтальне екологічне законодавство та поводження із відходами. Курс включатиме шість модулів із найбільш актуальних питань оголошених тем та передбачатиме самостійне опрацювання слухачами рекомендованої літератири, перегляд відео-лекцій та інших матеріалів із кожного модуля. Також протягом курсу слухачам буде запропоновано виконувати контрольні завдання, а по завершенню курсу – підготувати фінальне ессе. Потенційні слухачі повинні розраховувати присвячувати курсу від 8 до 12 годин щотижня.

Навчанням куруватимуть працівники ЕПЛ, які є експертами-правниками та екологами із практичним досвідом у сфері міжнародного екологічного права, участі в міжнародних процесах та органах, що реалізують політику у сфері захисту довкілля. До участі у курсі також будуть залучені визнані іноземні та національні практики, експерти та професори.

Взяти участь у навчанні можуть студенти, та молоді спеціалісти будь-яких фахів, які цікавляться питаннями охорони довкілля, міжнародного права, та які мають хороші знання англійської мови. 

Курс розрахований, в першу чергу, на громадян країн, що проходять процес наближення до законодавства ЄС в рамках угод про асоціацію із Європейським союзом (Албанія, Боснія і Герцоговина, Грузія, Косово, Македонія, Молдова, Чорногорія, Сербія і Україна). Тим не менше, ми закликаємо взяти участь у курсі зацікавлених громадян із будь-яких інших європейських країн.

Традиційно курс проводитиметься на навчальній платформі Moodle, що забезпечуватиме кожному слухачу можливість віддалено проходити курс.

Серед бажаючих пройти навчання буде організовано конкурс. Для того, аби взяти участь у конкурсі і стати слухачем курсу, Вам необхідно до 31 грудня 2017 року надіслати заявку на електронну адресу ЕПЛ (office@epl.org.ua) із зазначенням в темі “курс із міжнародного екологічного права”. Кожна заявка повинна містити резюме конкурсанта та мотиваційний лист обсягом не більше шестисот слів. Результати відбору будуть оголошені конкурсантам в середині січня 2018 року і вже з початком лютого розпочнеться навчання. 

Слухачі, які успішно пройдуть курс, будуть запрошені взяти участь у тижневій літній школі, яка буде завершальним етапом курсу і відбудеться у липні 2018 року у Карпатах. Витрати слухачів літньої школи на участь у школі, а також проїзд, проживання і харчування забезпечують організатори. Викладачами у літній школі будуть визнані світові експерти у сфері міжнародного екологічного права, а також юристи ЕПЛ.

Детальніше про он-лайн курс із міжнародного екологічного права 2017, http://e-learning.epl.org.ua:8090

Детальніше про МБО “Екологія-Право-Людина”, http://epl.org.ua

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6