Cтавайте профі у новому напрямку – кліматичній освіті. УКМ запрошує на форум освітян

Українська кліматична мережа запрошує всіх освітян прокачатися у темі кліматичної освіти. Це новий підхід до викладання та новий виклик для педагогів, адже ставка на екологічне та кліматичне виховання майбутнього покоління зростає щодня. Станьте спеціалістами кліматичного профілю.23-24 листопада в Києві відбудеться Форум «Кліматична освіта 2018: Цінності та тренди» метою якого є обмін досвідом та кращими практиками з інтегрування екологічних питань у формальну та неформальну освіту. Цього року Форум вже втретє збере освітян та освітянок, представників та представниць громадського сектору та всіх, хто прагне просувати екологічні цінності в суспільство. 

ФОТО: афіша форуму 2018 

В перший день Форуму запланована панельна дискусія, під час якої громадські активісти разом з освітянами та представниками органів влади обговорять важливість транслювання екологічних цінностей в суспільство та роль освітніх закладів у цьому. Учасники також говоритимуть про екологічну грамотність у контексті Нової української школи та разом створять візію кліматичної освіти майбутнього. Другий день Форуму традиційно буде присвячений цікавим презентаціям, тренінгам та майстер-класам з екологічної освіти.

Зареєструватись на Форум можна за посиланням. Реєстрація триває до 15 жовтня включно. Відібраних учасників буде повідомлено не пізніше 22 жовтня.

Організатори Форуму: Члени УКМ, громадська організація «Колегія екологічної освіти «Світ Освіт» та Кафедра метеорології та кліматології Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Подія відбудеться за підтримки Представництва Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні та мережі неурядових екологічних організацій “Українська кліматична мережа”.

За додатковими питаннями звертайтеся до координаторки форуму Ольги Лаврик 096 705 39 12 olha.lavryk@sweetosvit.org.ua

Підписатися на розсилку дайджесту УКМ

Отримувати анонси та новини членів мережі

Голова Ради Української кліматичної мережі             Медіа – координаторка УКМ

Ілля Єременко                                                                        Маргарита Мостова

illia@ecoclubrivne.org                                                            ucn@climategroup.org.ua

+380 63 4835122                                                                   +380 99 92 99 794

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6