Національний звіт за наслідками оцінки Планів дій сталого енергетичного розвитку (Кременчук, Івано-Франківськ, Полтава, Рівне, Хмельницький)

Угода мерів – ініціатива Європейської Комісії, яка об’єднує муніципалітети в добровільне утворення задля спільної боротьби з глобальним потеплінням. У зв’язку з тим, що Угода мерів з кліматичною складовою з’явилася близько року тому, у цій методиці ми будемо розглядати лише Угоду, що існує з 2008 року. З метою досягнення поставлених перед собою показників (зменшення викидів парникових газів на 20%), йдеться в Угоді, місцеві органи влади мають виконати конкретні кроки, до яких належать: • пристосування адміністративних структур; • розробка Плану дій сталого енергетичного розвитку (ПДСЕР); • звітування про виконану роботу кожні 2 роки; • проведення у містах Днів сталої енергії.

Розробниками аналітичних документів з оцінки ПДСЕР у містах стали громадські організації «Екоклуб», «Товариство охорони природи м. Кременчук», «Еколтава», «Агенція сталого розвитку «АСТАР», «УМКА» та «Наш дім Манява».

Завантажити документ:

Національний звіт за наслідками оцінки Планів дій сталого енергетичного розвитку (Кременчук, Івано-Франківськ, Полтава, Рівне, Хмельницький) (PDF)
Перейти до першоджерела.

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6