Українсько-Німецька конференція у Дніпрі: експерти розкажуть про важливість кліматичної адаптації

6-7 червня 2019 року в Дніпрі пройде Українсько-Німецька конференція «Кліматична адаптація: виклики і перспективи». В рамках конференції більше 20 німецьких та українських експертів розкажуть учасникам про актуальність проблеми зміни клімату та можливості реалізації стратегій і практичних проектів з кліматичної адаптації міст. На думку членів УКМ – організації «Голос Природи», подія є одною з найважливіших екологічних подій 2019 року.

Рисунок: офіційний логотип конференції

Конференція відкрита для широкого кола учасників.

До участі в Українсько-Німецькій конференції «Кліматична адаптація: виклики і перспективи» запрошуються представники державних органів влади та органів місцевого самоврядування, а також представники громадських організацій. Учасники заходу отримають можливість обговорити роль влади і громадськості в реалізації проектів з кліматичної адаптації, можливості впливу на промислові підприємства для зменшення ними викидів, проблеми міст і громад у зв’язку з наслідками змін клімату та можливості  їх рішення. Конференція проводиться з метою обговорення труднощів, які перешкоджають реалізації стратегій і програм зі зниження викидів парникових газів, адаптації населених пунктів та різних секторів економіки до наслідків кліматичних змін.

Українсько-Німецька конференція «Кліматична адаптація: виклики і перспективи»  в готелі Grand Hotel Ukraine, за адресою: вул. Короленка, 2.

Участь у конференції безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням тут: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdxeF_LscQ4wuTx2ilUZYmonSqwrRWG25QBXARjLe-BqAQceg/viewform

Деталі участі у конференції можна уточнити у координаторів конференції:

– Євген Колішевський, e-mail: golos1999@gmail.com, тел.: +38 067 681 13 16;

– Ольга Гончарук, e-mail: Wi-100@done.diplo.de

Організатори конференції: Генеральне консульство Німеччини в Донецьку (тимчасовий офіс в Дніпрі), громадська організація «Голос Природи». Партнером заходу виступає місто Кам’янське.

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6