У Чернівцях завершився четвертий тренінг «Генерація Е»

chernivci001Завдяки спільним зусиллям Української молодіжної кліматичної асоціації, Національного екологічного центру України та місцевих екоактивістів 19 і 20 липня у Чернівцях відбувся черговий етап всеукраїнського кліматичного туру. Тренінг зібрав 25 учасників віком від 18 до 34 років з Чернівців, Новоселиці та Стрижинця Чернівецької області, Хмельницького, Івано-Франківська і Коломиї.

Щоразу команда УМКА повертається з тренінгу «Генерація Е» із натхненням, досвідом, важливими висновками і планами на майбутнє, і головне – з новими друзями й однодумцями. Екологічні проекти об’єднують людей різного віку та професій, свідоме ставлення до довкілля не залежить від географії учасників. Творчі ідеї для проектів, професійний підхід, шалена любов до рідного краю і бажання покращувати життя громади не мають меж. Тренінг у Чернівцях вкотре підтвердив це. Завдання УМКА – допомогти розкрити потенціал учасників для реалізації їхніх задумів у конкретні екопроекти, виявити, яких навичок бракує екологічним активістам, надавати інформацію щодо змін клімату , раціонального користування енергоресурсами. Дякуємо за відкритість і активну роботу усім учасникам тренінгу у Чернівцях. Ми віримо у Вас, сподіваємося невдовзі почути про нові ініціативи!

chernivci002

Четвертий тренінг у рамках освітнього туру з розвитку активістів «Генерація Е» відбувся за грантової підтримки Національного екологічного центру України. Висловлюємо особливу подяку Ользі Власюк – експерту, координаторці програми адаптації до зміни клімату країн східного партнерства, представниці Climate Forum East в Україні.

Щиро дякуємо осередкові організації «Пласт» у м. Чернівці за підтримку і гостинність.

Про подальшу діяльність УМКА у рамках кліматичного туру «Генерація Е» ми повідомимо окремо. Фотозвіт про тренінг у Чернівцях дивіться у галереях на сторінці УМКА у мережі Facebook.

«Генерація Е» розвиває екологічних активістів у сучасному, позитивному, драйвовому форматі – заради майбутнього у гарній країні на безпечній планеті!
До зустрічі!

chernivci003

Контактні особи:

Ольга Мончак, координатор проекту, голова Української молодіжної кліматичної асоціації
e-mail: olga.monchak at gmail.com, тел 096 111 25 44

Про УМКА

Українська молодіжна кліматична асоціація (УМКА), (англ. – UYCA) є неурядовою організацією соціально-екологічного спрямування, ключова галузь – зміни клімату, попередження, адаптація. Організація заснована
з метою створення платформи для взаємодії та розвитку кліматичних активістів. Основні проекти: «Бери і роби» – кампанія практичних екоінтервенцій, щорічний освітньо-практичний форум «Енергія змін» (Power Shift), мережа центрів популяризації ідей і практики сталості, «Стале життя» – практичний експеримент з низьковуглецевого способу життя та ведення домогосподарства в Україні, тренінговий тур з розвитку активістів «Генерація Е». УМКА – член міжнародної кліматичної мережі CAN EECCA.

Захід відбувається в рамках проекту «Кліматичний форум Східного Партнерства» спільно з НЕЦУ та Робочою групою з питань зміни клімату при активній підтримці та співпраці з Європейським союзом, Австрійським Червоним Хрестом, Австрійській Агенції з Розвитку та Всесвітнім фондом природи:
thanxto

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6