Анонс: «Клімат змінюється! Час діяти разом!»

22 жовтня Кліматичний тур із диво-машиною, сонячною батареєю та іншими цікавинками – знову в Києві!

Інформаційний тур «Клімат змінюється! Час діяти разом!» проводиться з метою роз’яснення населенню причин і наслідків глобального потепління, необхідності зниження викидів парникових газів в промисловому і комунальному секторах економіки. В рамках інформаційної роботи планується розповсюдження літератури про проблему зміни клімату, демонстрація роботи відновлювальних джерел енергії, збір підписів громадян під зверненням до уряду з вимогою вживання заходів на державному рівні для зниження викидів парникових газів. Далі – подробиці і розклад туру в інших містах.

З 18 по 26 жовтня 2009 року міжнародна організація «Всесвітній Фонд Природи» (WWF) і Дніпродзержинська громадська екологічна організація «Голос Природи» проводять інформаційний тур «Клімат змінюється! Час діяти разом!». Цей інформаційний проект проводиться при активній участі українських громадських організацій, що входять до складу Робочої Групи з питань зміни клімату, а саме: “Екосфера” (Ужгород), “Екоклуб” (Рівне), «Зелений Світ» (Чортків).

Інформаційний тур «Клімат змінюється! Час діяти разом!» є частиною Європейського туру WWF, пов’язаного з темою зміни клімату, який проходить послідовно в Угорщині, Румунії, Болгарії, Австрії, Сербії й Україні.

Для успішного проведення туру угорське відділення Всесвітнього Фонду Природи (WWF) надає спеціально зроблену компанією «Тойота» вантажівку PANDA-1. Автомобіль PANDA-1 обладнаний телевізійним екраном, що працює від сонячної панелі.

Інформаційний тур «Клімат змінюється! Час діяти разом!» стартуватиме 18 жовтня в місті Ужгород і послідовно пройде в наступних містах: Львів (19 жовтня), Тернопіль (20 жовтня), Рівне (21 жовтня), Київ (22 жовтня), Дніпродзержинськ (24 жовтня), Одеса (26 жовтня). Час проведення акції: з 9.00 до 17.00.

Інформаційний тур «Клімат змінюється! Час діяти разом!» проводиться при підтримці Міністерства охорони навколишнього природного середовища, Національного агентства з питань забезпечення ефективного використання енергетичних ресурсів, всеукраїнської громадської організації «Національний екологічний центр України», міжнародної організації «Всесвітній Фонд Природи» (WWF), Європейського відділення компанії «Тойота» (TOYOTA).

За додатковою інформацією звертайтеся:

Головний координатор туру: Євген Колішевський (ДГЕО «Голос Природи»),
тел. 8 (05692) 67439, 8 067 6811316, e-mail: golos at alice.dp.ua

Менеджер зі зв’язків з громадськістю WWF: Катерина Куракіна
тел. 8 095 2899822, e-mail: dcpukraine at mail.css.od.ua

За інформацією: Голос Природи

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6