У Києві відбудеться конференція «Державна енергетична політика в рамках приєднання України до Енергетичного співтовариства»

2 грудня 2015 року у Національному інституті стратегічних досліджень при Президентові України відбудеться науково-практична конференція «Державна енергетична політика в рамках приєднання України до Енергетичного співтовариства».

На конференції планується обговорення таких тем:

  • Ефективність державної політики у сфері енергетичної безпеки.
  • Нормативно-правове забезпечення державної політики у сфері енергетичної безпеки.
  • Проблеми та успіхи виконання міжнародних зобов’язань.
  • Проблеми ринкових перетворень.

Особливу увагу буде приділено аналізу виконання пріоритетних завдань у цій сфері та формуванню пропозицій щодо вдосконалення державної політики в сфері забезпечення енергетичної безпеки України.

До участі у заході запрошені представники центральних органів виконавчої влади, провідних наукових установ та аналітичних центрів України.

Науково-практична конференція відбудеться у конференц-залі Національного інституту стратегічних досліджень за адресою, м. Київ, вул. Пирогова, 7-а. Початок реєстрації о 13:30, пленарне засідання о 14:00.

Будемо вдячні за підтвердження Вашої участі чи участі Вашого представника (П.І.Б., посада та контактна інформація) і можливої теми його виступу до 17:00 01 грудня 2015 р.

З можливими питаннями стосовно конференції звертатися: Бєгун Сергій Васильович; телефон: (044) 245-88-48; електронна пошта: begun@niss.gov.ua.

Маєте що додати? Не згодні з якимось із цих пунктів? Просимо залишити ваш коментар у цій короткій формі: https://forms.gle/oE4E5RQETFe2BCYv6